Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.O nama
O nama | beladuga.rs

...... kod kuće, udobno, sigurno i bez straha.

 

Mi smo mladi, kreativni i inovativni tim, bogat znanjem i iskustvom u oblasti internet trgovine i usluga. Na online tržištu uspešno poslujemo već nekoliko godina. Sedište naše kompanije se nalazi na istoku Slovače u mestu Snina. Radi poslovanja na teritoriji Repiblike Srbije osnovali smo i predstavništvo u Subotici.

 

Široki asortiman proizvoda sa garancijom apsolutno najniže cene. Zanimljive akcije, popusti, takmičenja i program lojalnosti. Dostava porudžbi kurirom direktno do Vašeg doma. Mogućnost plaćanja na račun ili bankovnim transferom. Ljudski odnos i profesionalni korisnički servis na usluzi e-mailom, telefonski ili putem online chat-a za stranke. Sve to i više je znak našeg kvaliteta.

 

Na Vašem tržištu delujemo kroz nekoliko e-shopova prodajući prizvode iz oblasti umetnosti, oblasti mode i sve to putem internet prodaje.

 

PRODICA E-SHOPOVA Slikomania d.o.o.

 

www.Slikomania.rs - “Obucite Vaše zidove” - Inspiracija za Vašu kuću, stan ili poslovni prostor. Prodaja slika s različitim motivima, dimenzija i formata.

www.SlikarskiPribor.rs - “E-shop za umetnike” - Partner za Vašu umetnost. Prodaja slikarskog alata i pribora i slikarskog platna.

www.TikTok.rs - "Kaos satovi" - ručni satovi koje volite. Modni ženski i muški satovi sa garantovano najnižim cenama.

 

Tim Slikomania d.o.o.
deo MY HOME s.r.o. grupeMGE0YmM3