Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.


ROBA NA AKCIJI

Uobičajena cena 249 RSD
na lageru
Uobičajena cena 6,090 RSD
na lageru
Uobičajena cena 2,790 RSD
na lageru

O nama
O nama | beladuga.rs

...... kod kuće, udobno, sigurno i bez straha.

 

Mi smo mladi, kreativni i inovativni tim, bogat znanjem i iskustvom u oblasti internet trgovine i usluga. Na online tržištu uspešno poslujemo već nekoliko godina. Sedište naše kompanije se nalazi na istoku Slovače u mestu Snina. Radi poslovanja na teritoriji Repiblike Srbije osnovali smo i predstavništvo u Subotici.

 

Široki asortiman proizvoda sa garancijom apsolutno najniže cene. Zanimljive akcije, popusti, takmičenja i program lojalnosti. Dostava porudžbi kurirom direktno do Vašeg doma. Mogućnost plaćanja na račun ili bankovnim transferom. Ljudski odnos i profesionalni korisnički servis na usluzi e-mailom, telefonski ili putem online chat-a za stranke. Sve to i više je znak našeg kvaliteta.

 

Na Vašem tržištu delujemo kroz nekoliko e-shopova prodajući prizvode iz oblasti umetnosti, oblasti mode i sve to putem internet prodaje.

 

PRODICA E-SHOPOVA Slikomania d.o.o.

 

www.Slikomania.rs - “Obucite Vaše zidove” - Inspiracija za Vašu kuću, stan ili poslovni prostor. Prodaja slika s različitim motivima, dimenzija i formata.

www.SlikarskiPribor.rs - “E-shop za umetnike” - Partner za Vašu umetnost. Prodaja slikarskog alata i pribora i slikarskog platna.

www.TikTok.rs - "Kaos satovi" - ručni satovi koje volite. Modni ženski i muški satovi sa garantovano najnižim cenama.

 

Tim Slikomania d.o.o.
deo MY HOME s.r.o. grupeNDFiNjQxMz