Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.Program lojalnosti
Program lojalnosti

 

!!! BITI VERAN SE ISPLATI !!!

 

Vernost je znak poverenja, poverenja u kvalitet naših proizvoda i uslugu koju Vam pružamo. Vaše poverenje zaista cenimo i potrošačima koji prema nama gaje poseban odnos i osećanja uvek smo spremni da izađemo u susret u vidu pogodnosti i popusta. Za potrošače koji nas prate, konstantno pripremamo nove pogodnosti u vidu akcija i popusta na kupovinu naših proizvoda.

 

V.I.P. klijent

Svako ko kupi slikarski materijal ili hobby pribor u vrednosti preko 500 € (60.000 RSD) ostvarije pravno na poseban popust kao naš VIP potrošač. Ukoliko vrednost narudžbe bude 1000 € (120.000 RSD) potrošač može biti spreman na još veće pogodnosti. Popust tj pogodnosti koje se ostvare pri ovakvim kupovinama ostaju na snazi za sve ostale kupovine u budućnosti našeg VIP potrošača. Budite nam verni, i od nas ćete dobijati posbnu pažnju.

 

Art SCHOOL klijent

Svaka strukovna ili umetnička škola koja se registruje kod nas za kupovine, dobija stalan popust od 10% za celo vreme trajanja registracije i za sve svoje naružbine. Našim partnerima iz umetničkih školi smo pripremili posebne pogodnosti u vidu fakturisanja i uslova plaćanja robe koju naručuju.

 

Uslovi ostvarivanja popusta

 

Ostvarenje pogodnosti i popusti ne mogu se kombinovati jedna sa drugom/im i u tom smislu, klijent ima pravo na najpovoljniji popust koji može ostvariti kroz naš program lojalnosti.

Popuste i ostale pogodnosti mogu ostvariti samo osobe koje se registruju kod nas na stranici sa svim potrebnim podacima, kako ličnim ako se radi o fizičkom licu tako i firme ukoliko se radi o pravnom. Vlasnik eshopa zadržava mogućnost ne priyna pravo na ostvarivanje pogodnosti ukoliko nisu ispunjeni svi kriterijumi. Pravo se ostvaruje pri realnim upaltama novaca, a takođe nije moguće retroaktivno priznavanje prava i pogodnosti iako je za postojao osnov u prošlosti.

YWMzMzE