ROBA NA AKCIJI


Program lojalnosti
Program lojalnosti

 

!!! BITI VERAN SE ISPLATI !!!

 

Vernost je znak poverenja, poverenja u kvalitet naših proizvoda i uslugu koju Vam pružamo. Vaše poverenje zaista cenimo i potrošačima koji prema nama gaje poseban odnos i osećanja uvek smo spremni da izađemo u susret u vidu pogodnosti i popusta. Za potrošače koji nas prate, konstantno pripremamo nove pogodnosti u vidu akcija i popusta na kupovinu naših proizvoda.

 

V.I.P. klijent

Svako ko kupi slikarski materijal ili hobby pribor u vrednosti preko 500 € (60.000 RSD) ostvarije pravno na poseban popust kao naš VIP potrošač. Ukoliko vrednost narudžbe bude 1000 € (120.000 RSD) potrošač može biti spreman na još veće pogodnosti. Popust tj pogodnosti koje se ostvare pri ovakvim kupovinama ostaju na snazi za sve ostale kupovine u budućnosti našeg VIP potrošača. Budite nam verni, i od nas ćete dobijati posbnu pažnju.

 

Art SCHOOL klijent

Svaka strukovna ili umetnička škola koja se registruje kod nas za kupovine, dobija stalan popust od 10% za celo vreme trajanja registracije i za sve svoje naružbine. Našim partnerima iz umetničkih školi smo pripremili posebne pogodnosti u vidu fakturisanja i uslova plaćanja robe koju naručuju.

 

Uslovi ostvarivanja popusta

 

Ostvarenje pogodnosti i popusti ne mogu se kombinovati jedna sa drugom/im i u tom smislu, klijent ima pravo na najpovoljniji popust koji može ostvariti kroz naš program lojalnosti.

Popuste i ostale pogodnosti mogu ostvariti samo osobe koje se registruju kod nas na stranici sa svim potrebnim podacima, kako ličnim ako se radi o fizičkom licu tako i firme ukoliko se radi o pravnom. Vlasnik eshopa zadržava mogućnost ne priyna pravo na ostvarivanje pogodnosti ukoliko nisu ispunjeni svi kriterijumi. Pravo se ostvaruje pri realnim upaltama novaca, a takođe nije moguće retroaktivno priznavanje prava i pogodnosti iako je za postojao osnov u prošlosti.

ZGNjNWM4M